Bagebloggen

Yaaaaaaay, bagebloggen er åben!

Af i Bagebloggen

Haaarrrj.

 

Bagebloggen er åben! Yay! Velkommen til alle jer der læser det her, og tak fordi at I gør. Det her er så det første blogindlæg på bagebloggen! Det er altså ret sejt. Her på bagebloggen vil jeg bage en masse kager, og så vil I kunne læse om det og finde opskriften. Jeg har lige nu tre opskrifter ude, på flødekarameller, banankage og cookies . Tjek dem meget gerne ud hvis du har tid eller noget. Udover klassiske kager, kommer jeg også til at lave nogle lidt vildere og mere eksperimentale kager, fordi sådan noget er altid sjovt.

 

Når men, jeg hedder Ellen, og er en trettenårig pige fra Frederiksberg. Lige for tiden bliver jeg hjemmeskolet, og har derfor dejligt med tid til at bage til bloggen. Jeg har i laaaaang tid ventet på at få den ud, og nu er den her!

 

Hvis I synes at jeg lyder meget sjov, eller bare godt kan lide kager, så kommer der nye blogindlæg + opskrift hver mandag. Hver anden mandag kommer der en YouTube video op, på min bageblogkanel.

 

Normalt vil indlæggene være lidt længere, da jeg tit kan snakke om kage i en evighed. Dog vil jeg slutte nu, og sige tak til alle jer der har læst det første indlæg på bloggen… AAHHRRR det er ÅÅÅBENT. 😉